KARTEPE ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME

Vizyon: Toplumda kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek. Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerimizin eğitimini, disiplinler arası yaklaşım benimsenerek geliştirmek, Bireysel farklılıklar dikkate alınarak hazırlanmış planlar çerçevesinde, öğrencilerin var olan potansiyelini ortaya çıkararak geliştirmek. Sevgi ve özveriyle; bağımsız ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda;öğrencilerimize sevgi ve saygıyı esas alan çağdaş bir yönetim anlayışıyla uygun bir eğitim ortamı sunmak ve bireysel eğitim programlarını, etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak öğrencilerimizin bireysel, sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak.

Başarılar: Okulumuz eğitim -öğretim faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz spor salonumuzda sportif çalışmalarını yapmaktadırlar.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kartepeozelegitimuygulamaokulu2.meb.k12.tr

Adres - Uzunçiftlik mh. Kocatürk sk. No11 Kartepe/Kocaeli

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Akmeşe yolu üzerinde, Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu ile Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi binalarının ortasında yer almaktadır.

Adres - Uzunçiftlik mh. Kocatürk sk. No11 Kartepe/Kocaeli

Ulaşım 211 nolu araclarin son durağı